Sancho konačno ide iz Borussije Dortmund

Samo jedan tim ga želi

Sancho konačno ide iz Borussije Dortmund

E. Oštraković

Nakon što je posljednjih nekoliko prijelaznih rokova pokušao napustiti Borussiju Dortmund, Jadonu Sanchu bi se želja mogla ubrzo ostvariti.

Naime, Manchester United je još uvijek zainteresovan za njegove usluge, a ovaj put tim iz Dortmunda nema nikakvih problema sa prodajom ovog igrača.

Navodno su u Dortmundu spremni za prodaju Sancha kako bi skupili novac i doveli određena pojačanja, te pokušali prekinuti dominaciju Bayerna.

Kao zamjena za Sancha izbor je samo jedan, a radi se o nogometašu Stuttgarta, Tanguyu Coulibalyju, koji će biti doveden ukoliko Enlgez ode iz Borussije Dortmund.

Top Komentari

Penderinos
Cuj da prekinu dominaciju Bayerna tako sto ce prodati ponajboljeg igraca tima da bi kupili nove mlade neiskusne talente. I tako u krug. Kao sto su ostali bez Lewandowskog, Gotzea, Hummelsa ( poslije se vratio, Pulišića, Dembeleta, Kagawu, Šahina, Gundogana, aubameyanga, mkhitaryana
9 3
user1590396893
Pa bili su i preko ljeta spremni da ga prodaju samo što niko nije prihvatio cijenu, tako će isto bit i ovo ljeto
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi