Sancho igrač mjeseca u Bundesligi
Mladi fudbaler briljira ove sezone, a njegov tim se nakon 11. kola nalazi na vrhu Bundeslige s 27 osvojenih bodova

Stigla nagrada za sjajne igre

Sancho igrač mjeseca u Bundesligi

S. Bošković

Jadon Sancho igra fantastično u Borussiji Dortmund.

Mladi fudbaler je jedan od najzaslužnijih za sjajne igre Milionera ove sezone, te je do sada postigao četiri gola i upisao šest asistencija.

Njegova nagrada stigla je u vidu osvajanja nagrade za igrača mjeseca u Bundesligi u oktobru koju je osvojio ispred Hallera, Halstenberga, Hofmanna, Jovića i klupskog kolege Achrafa Hakimija.

Ovaj 18-godišnji fudbaler u Dortmund je stigao prošle godine, te je prošlog mjeseca produžio ugovor s timom s Westfalena.

Sancho je u meču protiv Herthe Berlin postigao dva gola s čim je postao i najmlađi fudbaler u historiji Bundeslige koji je u jednom ligaškom meču dva puta bio strijelac.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi