Sandro u Tottenhamu

Pijetlovi slažu ekipu za narednu sezonu

Sandro u Tottenhamu

Adnan Beganović

Iako sezona još nije gotova londonski Tottenham već je počeo slagati ekipu za narednu sezonu. Tako će na White Hart Laneu od naredne sezone igrati 21-godišnji brazilski internacionalac Sandro, dosadašnji igrač Internacionala iz Porto Alegrea.

"Internacional i Tottenham u ponedjeljak su dogovorili uslove otkupa ugovora veznjaka Sandra", objavljeno je na internetskoj stranici kluba iz Porto Alegrea.

Sandro se već nalazi u Londonu gdje će biti podvrgnut detaljnim liječničkim pretragama, a za seniorsku reprezentaciju Brazila debitovao je u septembru prošle godine u kvalifikacionom duelu protiv Čilea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije