Sandro zapao za oko Barceloni

Sandro zapao za oko Barceloni

Teme:

Barcelona je pokazala interesovanje za Sandra, veznjaka Tottenhama, a navodno skauti španskog giganta su već posmatrali Brazilca.

Sandro se pokazao kao veliko pojačanje Suprsa odmah u prvoj sezoni. Harry Redknapp, menadžer Tottenhama, želi zadržati brazilskog veznjaka, ali u slučaju veće ponude teško da će londonski tim odljeti.

Brazilac je na White Hart Lane došao prošlog ljeta iz Internacionala za odštetu od osam miliona funti. Već su ga posmatrali skauti katalonskog tima, a također interesovanje su pokazali Milan i Inter.

Mnogo će zavisiti od Tottenhama. Ukoliko izbore plasman u Ligu prvaka i naredne sezone, Spursi će imati veće šanse da zadrže zvijezde u klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije