Sandru laska interes Rome

Sandru laska interes Rome

Edmir Škorić
Teme:

Mladi Tottenhamov veznjak Sandro (22) otkriva kako ga je ovog ljeta namjerava dovesti Roma te kako bi u budućnosti volio zaigrati u Italiji.

Često se pisalo o Sandrovom odlasku sa White Hart Lanea, no Tottenham nije zaprimio nikakvu konkretnu ponudu, pa će Brazilac barem još pola godine igrati u dresu Spursa.

"Sretan sam što je za mene zainteresovan klub poput Rome, no nije bilo ničeg konkretnog. U budućnosti u Italiji? Bilo je i drugih timova iz Italije koji su me željeli, ali nikada nisu napravili konkretan potez", rekao je Sandro, potom dodavši:

"Doista me veseli što me uočila Roma i želio bih u budućnosti igrati u Italiji".

U Tottenham je Sandro stigao 2010. godine iz Internacionala, koji je njegovom prodajom inkasirao 10 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije