Sane: Pobijedili smo najbolji tim na svijetu

Sretan zbog trijumfa nad Liverpoolom

Sane: Pobijedili smo najbolji tim na svijetu

Njemački fudbaler Leroy Sane odlučio je veliki derbi Premier lige koji su prošlog četvrtka odigrali Manchester City i Liverpool.

Građani su slavili sa 2:1, a upravo je Sane bio strijelac pobjedonosnog gola u 70. minuti susreta.

"Stavili smo ih pod pritisak, sada imamo samo četiri boda manje. Mislim da će ovako utrka biti interesantnija, a Liverpool je svjestan da im dišemo za vrat", započeo je Sane, te nastavio:

"Pobijedili smo ekipu koja je trenutno vjerovatno najbolja na svijetu, tako da moramo biti sretni zbog toga. Bila je to jedna od mojih najboljih igara otkako sam došao u klub".

"Utakmica je bila teška, a ulog ogroman. Vidjelo se koliko je važna po svakom pasu i uklizavanju, svi su željeli pobjedu. Nema u takvim utakmicama prostora za kikseve, jedno pogrešno dodavanje i budeš kažnjen", zaključio je Sane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon 21 kola, Liverpool vodi na tabeli Premier lige sa 54 boda i poraz na Etihadu im je bio prvi u ovoj sezoni. Manchester City je drugi sa 50, a Tottenham treći sa 48 bodova.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Sane, ne znam šta si ti igrao, a ja gledao, jer se nisi sastavio sa loptom. Imao si taj šut od stative u gol i to je to.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi