Sanel Jahić ponovo na Grbavici
Sanel Jahić iz vremena dok je igrao za Želju

Zbog pauze u Grčkoj

Sanel Jahić ponovo na Grbavici

Sanel Jahić je ponovo na Grbavici! Naravno, nije riječ o transferu u redove sarajevskog premijerligaša iz kojeg je otišao u grčki Aris, nego o trenutnim aktivnostima našeg reprezentativca koji je u duelima protiv Belgije pokazao da zaslužuje dres sa državnim grbom BiH.

Obzirom da je Jahiću sezona u Grčkoj završena, jer Aris nije uspio izboriti plasman u play-off, naš reprezentativac došao je na odmor u Sarajevo, a kako ne bi „ispao“ iz forme juče je odradio trening sa svojim bivšim saigračima na Grbavici.

„Lijep je osjećaj ponovo biti na terenu na kojem sam odigrao stotine utakmica i stekao fudbalsko ime. Zahvaljujem se ljudima u Želji koji su mi dozvolili da treniram sa ekipom“, rekao je Jahić za SportSport.ba nakon odrađenog treninga.

Iako nije bio u BiH pratio je svoje bivše saigrače. Presretan je zbog pobjede Želje u vječitom derbiju protiv ljutog rivala sa Koševa.

„Trijumf u derbiju je najveća pobjeda, bez obzira da li derbi odlučuje za titulu ili se igra za prestiž. To su posebne utakmice i za tih 90 minuta se živi“, podsjetio je Jahić.

Iako ga ugovor veže za Aris, naš internacionalac naglasio je kako je moguće da napusti Grčku.

„Iskreno, lijepo mi je u Solunu, ali ako dođe neka konkretna ponuda nije isključeno da promjenim sredinu. Nakon Belgije pominjala se i mogućnost selidbe u Galatasaray, ali o tome ne želim previše pričati“, naglasio je Jahić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije