Sanid Mujakić spreman za nastavak sezone

Mladi reprezentativac BiH se oporavio od teške povrede

Sanid Mujakić spreman za nastavak sezone

Sasvim sigurno jedan od većih fudbalskih talenata u BiH je mladi U21 reprezentativac naše zemlje Sanid Mujakić.

Ovu polusezonu nije mogao pomoći svojim Laktašima, jer je imao jednu težu povredu, koja je na svu sreću sada iza njega.

„Povreda se 'vukla' dugo vremena. Zbog nje sam se morao podvrgnuti operativnom zahvatu, koji je obavio dr. Karabeg. Oporavak je trajao intenzivno od oktobra mjeseca, a zadnji mjesec i po dana sam imao svakodnevne fizikalne i kondicione terapije koje su me vratile u formu. Sada već mogu da razmišljam o nastavku sezone i pripremama. Povreda je iza mene“, kaže Mujakić.

Laktaši su u teškoj pozicij, da li mogu izboriti opstanak u Premijer ligi?

"Laktaši jesu u teškoj poziciji, ali nije nemoguće i da ostanu u Premijer ligi. Imamo osam bodova, a ispred nas je Sloboda sa 14 bodova što nije nedostižno. Nadam se da ćemo uspjeti ostati u Premijer ligi“.

Imate li ponuda i da li namjeravate promjeniti sredinu?

„Što se tiče ponuda, ima ih nekoliko, ali još uvijek ništa konkretno ne mogu reći. Poslije božićnih i novogodišnjih praznika ću odlučiti hoću li mijenjati sredinu ili ne. Ono što mogu reći da imam konkretne ponude, o kojima ću razmišljati u narednom periodu“, rekao je Sanid Mujakić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.