Guardiola tek saznao šta mu je Canizares uradio iza leđa: "Nije on za ovog sr*nja"

Bivši reprezentativni saigrači

Guardiola tek saznao šta mu je Canizares uradio iza leđa: "Nije on za ovog sr*nja"

Admin Čaušević

Josep Guardiola je već godinama jedan od najboljih trenera svijeta, a van terena je prepoznatljiv prema svojim stavovima kada je u pitanju nezavisnos Katalonije.

Santiago Canizares i Pep Guardiola su bili članovi U23 reprezentacije Španije koja je 1992. godine osvojila Olimpijske igre.

Legendarni golman je na aplikaciji za online pozive, What's App, napravio grupu te generacije Španije, a u grupu nije stavio Guardiolu.

"Svi smo ovdje, osim Guardiole. Vjerovatno zato što je najpoznatiji od svih nas i razumijem da nije za ovo sra*nje", bio je komentar jedno od članova grupe.

Jedan od razloga zašto Pepa navodno nema u grupi su i njegovi tvrdokorni politički stavovi prema Španiji pa ga je Canizares nedavno i kritikovao.

Za postojanje What's App grupe saznao je i Guardiola koji je poslao poruku Canizaresu da ga ubaci.

"U Barceloni 1992. godine imali smo nevjerovatnu ekipu za koju znam da se okuplja putem WhatAppa, ali ja nisam u toj grupi...

"Izvini, Canizarese, ali nisi me pozvao. Nije da ne želim biti tu, tek sam saznao", poručio je on.

Ostaje da se vidi da li će nekadašnji golman udovoljiti menadžeru Manchester Cityja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi