Sanjin Lelić karijeru nastavlja na Koševu?

Ove sedmice potpis ugovora

Sanjin Lelić karijeru nastavlja na Koševu?

Edmir Škorić

Sanjin Lelić će u toku sedmice najvjerovatnije postati novi član Fudbalkog kluba Sarajevo.

Zahvaljujući svojim dobrim igrama ove jeseni, mladi fudbaler Olimpica, Sanjin Lelić, stavio je svoje ime na listu želja mnogih premijerligaških klubova.

Kako saznaje Sportsport.ba, poznato je gdje će ovaj devetnaestogodišnji fudbaler, koji je prošao omladinske kategorije nekoliko njemačkih klubova i zagrebačkog Dinama, nastaviti karijeru. 

Naime, mladi Lelić će pojačati konkurenciju u timu Mehmeda Janjoš, te će u proljetnom dijelu sezone nositi dres Sarajeva, a kako smo uspjeli saznati klubovi su blizu konačnog dogovora. Koševski premijerligaš iskazao je interes za Lelića, koji bi do kraja sedmica trebao staviti potpis na svoj ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, kako je najavljeno iz Fudbalskog kluba Sarajevo, za razliku od prethodnih godina, Sarajevo neće značajno mijenjati svoj tim, te će klub ciljano doviti igrače kako bi popunili roster i stvorili dodatnu širinu, ali i kvalitet za drugi dio sezone. 

Sarajevo je na zimsku pauzu otišlo kao drugoplasirana ekipa iza mostarskog Zrinjskog.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi