Sanjin Prcić blizu povratka u Rennes

Odlazi iz Torina

Sanjin Prcić blizu povratka u Rennes

Bh. internacionalac i potencijalni reprezentativac Sanjin Prcić bi se u uskoro mogao vratiti u Rennes, javljaju francuski mediji.

Prcić je u potrazi za većom minutažom pred početak sezone prešao u Torino, ali se ispostavilo da je to bio loš potez, obzirom da se naš fudbaler nije naigrao.

Prcić je u Seriji A odigrao svega 18, a u Kupu Italije 44 minute, pa se odlazak iz Torina nameće kao vrlo realna i očekivana opcija. 

Kao Prcićeva nova/stara destinacija pominje se Rennes, koji bi vjerovatno mogao ponovo angažovati ovog 22-godišnjeg fudbalera. Francuski mediji javljaju da je njegov povratak veoma blizu, a o svemu bi se trebalo znati mnogo više u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sanjin Prcić je, osim za Rennes i Torino, u svojoj karijeri nastupao i za Sochaux, u kojem je pružao najbolje partije, a za reprezentaciju BiH je nastupio u četiri utakmice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi