Sanjin Prcić među najboljim mladim igračima Evrope

Veliko priznanje

Sanjin Prcić među najboljim mladim igračima Evrope

Poznati fudbalski portal Goal.com uvrstio je novog A reprezentativca Bosne i Hercegovine, Sanjina Prcića na listu najboljih mladih igrača Evrope.

Prcić je našao mjesto među igračima koji ne dolazeBelgije, Engleske, Njemačke, Italije, Holandije ili Španije.

Prciću društvo u pomentoj grupi prave: William Carlvalho (Portugal), Sanjin Prcić (BiH), Marcelo Brozović i Mario Pašalić (Hrvatska), Pierre-Emile Hojbjorg (Danska). Aleksandar Mitrović (Srbija), Martin odegaard (Norveška), Valerijis Sabala (Latvija) i Simeon Slavchev (Bugarska).

Sanjin Prcić u četvrtak je upisao prvi nastup za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Rođen je u 20. novembra 1993. godine u Belfortu u Francuskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.