Sanjin Prcić sada interesantan i Newcastleu

Tvrdnja Daily Maila

Sanjin Prcić sada interesantan i Newcastleu

Francuski internacionalac Hatem Ben Arfa nije otputovao na turneju u Novi Zeland sa svojim klubom, Newcastleom nakon što je izrazio želju ze prelaskom u Milan. 

Ben Arfa trenira sa drugim timom Newcastlea i čeka na rasplet situacije u svom klubu. U međuvremenu klub sa St. James Parka pokazao je interes za bosanskohercegovačkim internacionalcem Sanjinom Prcićem, tvrdi Daily Mail.

Najtraženijii grač Sochauxa prethodno je interesantan bio i Standardu iz Liegea, PSV Eindhovenu, pa čak i Chelseaju, a nedavno se pojavila informacija i da je na pragu potpisa za Rennes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije