Sanjin Prcić u narednim danima potpisuje za Rennes

Sanjin Prcić u narednim danima potpisuje za Rennes

Bivši mladi i nadamo se budući A reprezentativac Bosne i Hercegovine Sanjin Prcić u narednim bi danima iz Sochauxa trebao preći u redovove francuskog prvoligaša Rennesa, javlja Dnevni Avaz. 

Prcić je zablistao u prošloj sezoni kada je bio jedan od najstandardnijih i najboljih igrača Sochauxa koji se na kraju ipak oprostio od društva najboljih. Njegove igre ipak nisu prošle nezapaženo, pa su interes za njega tokom ljeta osim Rennesa pokazivali i Standard iz Liegea, PSV Eindhoven, te londonski Chelsea.

Sanjin Prcić uvrijeđen zbog izjava Safeta Sušića odlučio je prestati se odazivati u reprezentaciju, ali se svi nadamo da će se nesporazum izgladiti i da ćemo budućeg veznjaka Rennesa uskoro gledati u dresu A reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.