Santa Cruz na meti Reala
Roque najvjerovatnije novi "Kralj"

Santa Cruz na meti Reala

Adnan Beganović

Roque Santa Cruz, sjajni napadač Blackburna na meti je madridskog Reala, i po svemu sudeći "Kraljevi" će učiniti sve da ovog napadača dovedu u svoje redove već u januaru.

Menađer Blackburna, Sam Alardyce, najvjerovatnij će ostati bez Santa Cruza koji je jedan od važnijih fudbalera Blackburna.

Zanimanje za Santa Cruza najprije je pokazao Manchester City, ali sada se u igru oko dovođenja Santa Cruza upleo i "veliki" Real.

Kako prenose otočki mediji Real je ponudio Blackburnu čak 18 miliona funti za ovog napadača, a i sam Santa Cruz je izrazio želju da obuće dres "Kraljeva".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.