Santa Cruz: Tevez želi  u Argentinu

Santa Cruz: Tevez želi u Argentinu

Paragvajski napadač, Rque Santa Cruz otkrio je kako Carlos Tevez želi napustiti Manchester City, te se vratiti u rodnu Argentinu.

Kontraverzni napadač Građana, Carlos Tevez i ranije je izražavao nezadovoljstvo, jer je bio daleko od svoje porodice, nedavno je čak istakao kako razmišlja i o prekidanu karijere.

"Carlos želi da bude sa svojom najbližim koji su u Argentini. Tamo su njegovi rođaci i kćerke. Kada te povuče želja da se vratiš na svoje, uradit ćeš sve kako bi se vratio. Ipak, mislim da će ispoštovati ugovor prije nego se vrati u svoju domovinu", rekao je 29-godišnji Paragvajac, Roque Sant Cruz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.