Santon: Kovačić će biti svjetska klasa

Defanzivac Intera

Santon: Kovačić će biti svjetska klasa

Defanzivac Intera, Davide Santon, u razgovoru za Sky Sport Italia biranim riječima govorio je o hrvatskom reprezentativcu Mateu Kovačiću.

Iako u posljednje vrijeme nema veliku minutažu u timu Roberta Mancinija, Santon smatra da Kovačić ima talenat da postane svjetska klasa. 

"Kovačić je momak i ima talent da postane svjetska klasa. Njegovo vrijeme će doći, vjerujte mi", kazao je Santon, koji se potom osvrnuo na trenera Mancinija.

"On ima veliko iskustvo i toliko toga je osvojio u karijeri. Daje zamah ovoj mladoj momčadi. Nadamo se da ćemo protiv Cagliarija slaviti u trećoj utakmici zaredom."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.