Santon: Sretan sam što se vraćam u Inter
Foto: EPA

Ponovo u Interu

Santon: Sretan sam što se vraćam u Inter

Edmir Škorić

Italijanski nogometaš Davide Santon vratio se u Inter.

Santon je iz Newcastlea prešao u inter, koji je napustio 2011. godine. Iako nema zvanične potvrde klubova, sam igrač je saopštio da je promijenio sredinu.

“Život je čudan i nikada nisam očekivao da ću se vratiti. Hvala Newcastleu i hvala svim navijačima za predivne tri i pol godine. Zajedno smo proveli dosta vremena. Ovaj grad i ova momčad zauvijek će ostati u mom srcu”, poručio je Santon, dodavši:

“Počinjem novu avanturu. Sretan sam što se vraćam u Inter. Tu sam započeo svoju karijeru i tamo sam doživio toliko važnih trenutaka. Dat ću sve od sebe da opravdam očekivanja svih u Interu”.

Ove sezone je bek u dresu Newcastlea odigrao samo jednu utakmicu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.