Santos: Bila je ovo jako teška pobjeda

Selektor Grčke nakon duela sa Slovačkom

Santos: Bila je ovo jako teška pobjeda

Selektor reprezentacije Grčke, Fernando Santos bio je zadovoljan nakon večerašnje pobjede njegovih izabranika nad Slovačkom.

Momčad Fernanda Santosa je do pobjede došla golom Salpingidisa u drugom poluvremenu.

"Bila je ovo veoma teška pobjeda, ali sa posebnim okusom, kao što je to uvijek slučaj protiv jakih ekipa. U prvom poluvremenu igra je bila ujednačena. Mi smo imali posjed lopte ali naši protivnici su bili opasni iz kontranapada", kazao je Santos na kraju dodavši:

"U drugom poluvremenu, Slovačka je igrala jako dobro, ali mi smo reagovali dobro te smo stvarali sebi put ka pogotku do kog smo na kraju i došli".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.