Santos: Nezasluženo smo u finalu? Vidjet ćemo sutra

Strateg Portugala pred sutrašnji meč

Santos: Nezasluženo smo u finalu? Vidjet ćemo sutra

D. Vejo

Sve se svelo na dva imena. Didier Deschamps ili Fernando Santos.

Jedan od ova dva stratega okitt će se sutra zajedno sa svojom reprezentacijom, titulom najbolje selekcije u Evropi. Iako mnogi imaju kritike na račun Portugala, kako su do finala stigli nezasluženo i da su imali lagan raspored, strateg iste ne misli tako.

"Mnogi misle da smo stigli do finala nezasluženo. Neka misle šta žele. Moj tim sutra ulazi u historiju, ja to znam i vjerujem u to. Vjerujem u ono što imam od igrača. Znam njihove mogućnosti. Protivniku želim mnogo sreće u sutrašnjem meču", rekao je danas na press konferenciji trener Portugala, Fernando Santos.

Da li će se njegove riječi obistiniti, pokazat će sutrašnja utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi