Santos otkrio koliko je Inter platio Gabigola

Odgovorili čelnicima Barcelone

Santos otkrio koliko je Inter platio Gabigola

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Gabriel Barbosa svoju karijeru će nastaviti u dresu Intera.

Velika prašina digla se posljednjih dana oko transfera ovog fudbalera koji je u Inter stigao iz Santosa. Barcelona je odlučila tužiti brazilski klub jer su imali dogovor da Gabigol završi u katalonskoj ekipi.

Ipak, Santos je odlučio prihvatiti ponudu od Intera, pa će Gabigol svoju karijeru nastaviti u Seriji A. Brazilski klub je danas objavio da je Inter za ovog igrača platio 29,5 miliona eura, te da je njihova stvar što nisu ovog igrača prodali u Barcelonu.

Iz Santosa su poručili da su na vrijeme obavijestili katalonski klub da su dobili ponudu Intera, te da će je prihvatiti. Nakon što se transfer završio čelnici Barcelone su izjavili da će tužiti Santos jer su prekršili FIFA-ina pravila.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi