Šaraba: Čelik pada na Policama

Duel dvije neporažene momčadi

Šaraba: Čelik pada na Policama

Adnan Beganović

Na najljepši mogući način Leotar je počeo novu sezonu. Četiri boda iz prve dvije utakmice apsolutno su zadovoljile sve u klubu, a u Trebinju žele da niz dobrih rezultata nastave i u subotu protiv Čelika.

"Start je bio dobar i svi smo zadovoljni urađenim protiv Zrinjskog i Radnika. Pobijedili smo komšije iz Mostara u prvom susretu, a onda smo uzeli bod Radniku. Bila su to dva izuzetno teška meča i vrlo je važno što smo uzeli dobro počeli sezonu. Ovi rezultati mogu da budu samo najava uspješnije sezone", smatra odbrambeni igrač Zdravko Šaraba.

Interesantno je da Leotar u prva dva susreta ove sezone nije primio gol i to na najbolji način pokazuje da je odbrana momčadi u odličnoj formi.

"Igramo čvrsto u odbrani i takav pristup nam je evo donio rezultat. Sad dolazi Čelik i bit će to možda i teža utakmica od one koju smo igrali protiv Zrinjskog na početku prvenstva. Čelik je poput nas osvojio četiri boda iz prva dva kola, pa će subotnji susret biti na neki način i derbi koji ćemo mi završiti u svoju korist", rekao je Šaraba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.