Šaraba: Široki je favorit, no pokušat ćemo iznenaditi

Leotar gostuje u Širokom Brijegu

Šaraba: Široki je favorit, no pokušat ćemo iznenaditi

Adnan Beganović

Poslije Gabele pred fudbalerima Leotara je i gostovanje u Širokom Brijegu. Momčad iz Trebinje ima lijepu zalihu bodova pa može mirno da dočeka gostovanje na, za njih uvijek neugodnoj Pecari.

Poslije jednog meča suspenzije zbog žutih kartona u tim će se vratiti Grubješić, Stojčev, Novaković i Šaraba, a Gaćinović neće moći da računa na Đoku Milovića.

"Teoretski nismo obezbjedili opstanak i zbog toga treba da budemo oprezni. Široki Brijeg je apsolutno favorit na ovom susretu, ali mi ne putujemo sa bijelom zastavom, već sa željom da se nadigravamo i da pokušamo da osvojimo bod", rekao je iskusni defanzivac Zdravko Šaraba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.