Šaraba: Želimo bodove u Lukavici

Leotar gost Slaviji

Šaraba: Želimo bodove u Lukavici

D. Banović

Sa novim trenerom fudbaleri Leotara dočekuju nastavak prvenstva i utakmicu protiv Slavije u Lukavici.

Bogdan Korak je na kormilu naslijedio Slavka Jovića i najavio je velike promjene i dobre rezultate i vidjet ćemo kako će se ova ekipa predstaviti u gostima kod Slavije, gdje će Korak debitovati.

"Bit će teško posebno jer je Slavija u zadnje dvije utakmice u Premijer ligi doživjela ubjedljive poraze i sad će tražiti tri boda. Jasno je da će od prvog minuta krenuti prema našem golu agresivno i za nas je najbitnije da mi izdržimo te početne nalete. Naravno, na ovo gostovanje ne idemo sa bijelom zastavom, već sa jasnom željom da se kući u Trebinje vratimo sa cijelim plijenom ili sa jednim bodom", ne krije ambicije svog tima defanzivac i nekadašnji igrač Sarajeva Zdravko Šaraba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.