Sarajevo Bandovića prijavilo kod UEFA, sutra stoji na golu

Riješene dileme

Sarajevo Bandovića prijavilo kod UEFA, sutra stoji na golu

Na golu FK Sarajevo sutra će u utakmici protiv Zete definitivno stajati Dejan Bandović, novi golman bordo tima.

Bandović je prošlu sezonu branio boje mostarskog Veleža, a na Koševu je stigao nakon što je u Grčku prodan za 10.000 eura doskorašnji čuvar mreže bordo tima Adi Adilović.

Bandović je danas prijavljen UEFA-i kao novi golman Sarajeva, te su time otklonjene sve dileme oko toga ko će čuvati mrežu bordo tima protiv Zete.

"Već neko vrijeme treniram sa ekipom i mogu reći da sam se već privikao. Ja sam rođeni Sarajlija tako da tu nemam problema. Želim opravdati povjerenje koje mi je ovaj klub ukazao i nadam se najboljem sutra protiv Zete", prokomentarisao je Bandović na večerašnjem treningu Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.