Sarajevo bez Tadejevića na Široki Brijeg?

Povrijedio se na posljednjem susretu

Sarajevo bez Tadejevića na Široki Brijeg?

Adnan Beganović

Na posljednjoj utakmici, koju je Sarajevo igralo protiv ekipe Slavije na domaćem terenu, prvotimac bordo momčadi, Mario Tadejević, zadobio je povredu koljena zbog koje nije mogao da nastavi utakmicu, te je umjesto njega u 82. minuti ušao Dino Bišanović.

U toku današnjeg dana, Mario će obaviti detaljne preglede kod, Senada Maksića, nakon kojih će se detaljno znati o kojem tipu povrede je riječ.

"U posljednjih nekoliko dana Mario je morao pauzirati. Zbog velikog otoka i jakih bolova, Mario nije mogao trenirati. Nakon pregleda kod doktora Maksića, znati ćemo više o povredi Marija, te postepeno krenuti u liječenje i oporavak.", kazao je fizioterapeut FK Sarajevo, Mirza Marevac za zvaničnu stranicu kluba.

Nakon uspješnog oporavka, u kombinacijama za utakmicu protiv Širokog Brijega biti će Gojko Cimirot i Anid Travančić. Mladi fudbaleri već nekoliko dana treniraju punim intenzitetom sa ekipom, te stoje na raspolaganju stručnog štabu.

"Cimirot i Travančić su priključeni trenažnom procesu ostatka ekipe. Njihove povrede, zbog kojih nisu nastupili u posljednjoj utakmici, su uspješno izliječene i njihovo zdravstveno stanje je dobro. Konkurisati će za sastav u Širokom Brijegu. Što se tiče ostalih igrača u ekipi, svi su spremni i stoje na raspolaganju stručnom štabu", dodaje Marevac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti