Sarajevo bez trojice prvotimaca protiv Radnika

Musemić primoran promiješati karte

Sarajevo bez trojice prvotimaca protiv Radnika

FK Sarajevo je tražio promjenu termina odigravanja utakmice 1. kola Premier lige BiH protiv Radnika zbog utakmica kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ipak, Bijeljinci nisu pristali na promjenu teremina, ali je trener ekipe sa Koševa Husref Musemić očigledno odlučio poštediti nekoliko igrača teškog gostovanja u Bijeljini.

Danas je delegacija FK Sarajevo otputovala u Etno selo Stanišići gdje će boraviti do utakmice sa Radnikom, a među putnicima nije bilo Joachima Adukora, Amara Rahmanovića i Nihada Mujakića. Također, u kombinaciji još uvijek nije ni Almir Bekić koji se oporavlja od povrede.

Podsjetimo, pomenuta trojica su bila u startnoj postavi u susretu protiv Banantsa na Koševu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Husref Musemić će u susretu protiv Radnika (nedjelja, 17:30) računati na sljedećih 18 igrača:

Pavlović, Tucaković, Šofranac, Dupovac, Hodžić, Šabanović, Kurdić, Crepulja, Stanojević, Mustafić, Hebibović, Velkoski, Tatar, Handžić, Ahmetović, Resić, Halilović, Šišić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi