Sarajevo će dobiti tri boda iz Tuzle

Kako tvrdi naš izvor

Sarajevo će dobiti tri boda iz Tuzle

Sad već epski slučaj Gavarić, odnosno famozna utakmica između Slobode i Sarajeva, ovih bi dana trebala dobiti svoj konačni epilog.

A, taj epilog trebao bi biti registracija legendarno sporne utakmice sa 3:0 u korist Sarajeva, jer je za tuzlansku ekipu nastupio Stevan Gavarić, koji to nije imao pravo zbog žutih kartona.

"Ta će sporna utakmici biti gotovo pa sigurno registrovana sa 3:0 u korist Sarajeva, kako to uostalom nalažu propisi. Naređivanje ponavljanja utakmice između Slobode i Sarajeva koštalo je Takmičarsku komisiju posla. Sada će uslijediti revizija te odluke i vrlo je vjerovatno da će sporna utakmica biti registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist Sarajeva", tvrdi za SportSport.ba izvor blizak Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine.

Na prekjučerašnjoj sjednici Izvršnog odbora N/FSBiH dužnosti su razriješene Takmičarska i Sudijska komisija, a vrlo vjerovatno da će istu sudbinu doživjeti i Apelaciona i Disciplinska komisija, te će najvjerovatno biti zakazana i vanredna Skupština N/FSBiH.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.