Sarajevo hoće Šišića, Mladost zauzvrat traži Anđušića

Mladost ostaje i bez Hiroša?

Sarajevo hoće Šišića, Mladost zauzvrat traži Anđušića

S. Mlaćo

FK Sarajevo u ljetnom prelaznom roku želi angažovati Aladina Šišića, koji bi tako pojačao vezni red tima sa Koševa.

Ipak, u Mladosti se ne misle lako pomiriti sa gubitkom Šišića, te zauzvrat od bordo tima traže Nemanju Anđušića koji je proteklu polusezonu proveo u NK Čelik i bio jedan od najboljih pojedinaca u redovima Zeničana.

Šišić je za Mladost minule sezone upisao 22 nastupa uz tri pogotka i jednu asistenciju.

"Danas je prozivka i biće mnogo toga jasnije. Biće odlazaka i dolazaka, a što se tiče Šišića, Sarajevo ga navodno želi, ali imamo i mi svoje želje. Ako bi on otišao u Sarajevo onda bismo mi tražili Anđušića", kazao je Šabić za SportSport.ba

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da je u FK Mladost neizvjesna i sudbina mladog Amera Hiroša. Mladost bi u slučaju potpisivanja ugovor sa ovim nogometašem morala platiti naknadu za treniranje FK Željezničar.

"Nova pravila ne odgovaraju da tako kažem "malim" klubovima, ali ni mladim igračima. Evo mi bismo rado zadrzali Hiroša, ali ko može za mladog igrava platiti 40.000, 50.000 KM. Doista teška situacija, ali vidjet ćemo na kraju kako ce se stvari odvijati", dodao je Šabić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Babe
Andjusic treba ici u veci klub.Mladost je za njega.
2 5
Zenicanin
Cuj andjusica haha pa nije budala pored sada stabilnog čelika da igra u mladoati
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi