Sarajevo i Čelik "jure" Osmanagića

Osmanagić kontaktiran od strane Čelika i Sarajeva

Sarajevo i Čelik "jure" Osmanagića

Adnan Beganović

Iako zimski prelazni rok još uvijek nije počeo mnogi bosanskohercegovački klubovi u potrazi su za igračima koji bi ih mogli pojačati.

U zimskom prelaznom roku sasvim sigurno će dosta bh. momčadi pretrpjeti promjene u igračkom kadru, a među njima su i Sarajevo, te Čelik.

Obje pomenute momčadi ostat će bez nekoliko igrača, pa čelnici ovih klubova već sada su u potrazi za pojačanjima.

Tako SportSport.ba saznaje da se na meti Čelika i Sarajeva nalazi i nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje, te bivši igrač Veleža, OFK Beograda, poljskog Zaglebija i norveškog Haugesunda, Amer Osmanagić.

Tragom ovih informacija kontaktirali smo 23-godišnjeg veznjaka, koji je za SportSport.ba izjavio:

"Istina je, nema se tu šta kriti. Ja sam slobodan igrač i kontaktiran sam od Čelika i Sarajeva. Bili su to dosta korektni razgovori. Vidjet ćemo šta će na kraju biti, svakako da godi kada se dva velika bh. kluba raspituju za vas".

Pored Sarajeva i Čelika za Osmanagića su zainteresovani i neki srbijanski klubovi, što je nekadašnji veznjak Veleža potvrdio za naš portal.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.