Sarajevo  i Čelik žele Ćulova

Ofanzivni veznjak Olimpica tražena roba

Sarajevo i Čelik žele Ćulova

Adnan Beganović, foto: A. Balić

Ugovor sarajevskog Olimpica i ofanzivnog veznog fudbalera Adisa Ćulova ističe u januaru naredne godine, pa postoji velika mogućnost da ovaj fudbaler u zimskom prelaznom roku promijeni sredinu.

Naime, SportSport. ba saznaje da su za Ćulova zainteresirani Sarajevo i Čelik i neki drugoligaški turski klubovi, a ovu informaciju potvrdio nam je i sam igrač Olimpica.

"Dobro ste informirani. Ugovor mi ističe u januaru naredne godine i već na svom stolu imam četiri premijerligaške ponude, te jednu iz Turske. Radi se o jednom drugoligaškom klubu, pa ću u narednim danima odlučiti šta i kako dalje", rekao je Ćulov za naš portal i dodao:

"Među četiri premijerligaške ponude nalaze se i one iz Čelika i Sarajeva. Međutim, Turska mi je prioritet, a želim vidjeti i kakvi su planovi u Olimpicu. Najkonkretniji su do sada bili iz Čelika, no sačekat ću još koji dan pa ću donijeti konačnu odluku."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti