Sarajevo ima novog šefa stručnog štaba

Čeka se službena potvrda

Sarajevo ima novog šefa stručnog štaba

Endin Čaušević

Fudbalski klub Sarajevo nalazi se u velikoj rezultatskoj krizi na početku nove sezone, a to je rezultiralo smjenama Mehmeda Janjoša, a zatim i Senada Repuha.

Nakon neuspjeha u Evropi i poraza na Koševu u prvom kolu Premijer ligi BiH od Zrinjskog tadašnji trener bordo tima Mehmed Janjoš odlučio je podnijet ostavku, a na njegovo mjesto stigao je Senad Repuh. Međutim, Repuh nije uspio da donese potrebne promjene, pa je svega nekoliko sedmica kasnije i on napustio klupu Sarajeva.

Bordo tim je pregovarao u prethodnim sedmicama s nekoliko trenera, a najviše se govorilo da će na užarenu klupu Sarajeva doći njemački stručnjak Thomas Brdarić ili proslavljeni bh. trener Husref Musemić. Kako neslužbeno saznaje SportSport.ba čelnici bordo tima odlučili su da će novi trener ove ekipe biti upravo Husref Musemić.

Musemić je dobio zeleno svjetlo od vlasnika kluba da se nakon nekoliko godina ponovo vrati na Koševe. U narednih par sati trebalo bi službeno biti objavljeno da je Musemić novi trener Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi