Sarajevo - M'gladbach: Sjever 5 KM, jug 40 KM

Poznate cijene ulaznica

Sarajevo - M'gladbach: Sjever 5 KM, jug 40 KM

U okviru playoffa Evropske lige Sarajevo će 21. augusta odigrati prvi susret dvomeča sa Borussijom M'lgadbach, a čelnici bordo kluba odredili su cijene ulaznica za ovaj meč.

Tako će najvatrenije pristalice FK Sarajevo, odnosno oni koji bordo ekipu bodre sa sjeverne tribine, ulaznice moći nabaviti po cijeni od 5 KM. Cijena ulaznica za istočnu tribinu je 12 KM, zapadnu 16 KM, zapad galeriju 40 KM i jug 40 KM.

Treba istaći da je on-line prodaja ulaznica već počela, a direktor Sarajeva Dino Selimović za SportSport.ba je izjavio:

"Kao i do sada nagrađujemo lojalnost klubu, tako da će aktivni članovi kluba imati mogućnost da nabave ulaznice uz određeni popust".

Na kraju dodajmo da za utakmicu playoffa Evropa lige protiv Borussije neće važiti članske karte za djecu i dame.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.