Sarajevo Mitrevskog posudilo Donjem Sremu

Makedonac u Donjem Sremu

Sarajevo Mitrevskog posudilo Donjem Sremu

E. Škorić

Makedonski nogometaš Risto Mitrevski privremeno će boraviti u Donjem Sremu.

Mladi defanzivac Sarajeva nije se nametnuo u prvi tim bordo ekipe, pa će narednih šest mjeseci biti posuđen srbijanskom klubu.

“Radi se o mladom igraču koji nije igrao šest mjeseci. Želi da igra, pa smo odučili da ga pozajmimo u Donji Srem. Očekujemo da se tamo nametne i pokaže sve svoje kvalitete, a pored Donjeg Srema ga je željelo još nekoliko klubova”, rekao nam je sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković.

Mitrevski je za Sarajevo odigrao svega jednu utakmicu, a na Koševo je stigao iz Metalurg Skoplja. Ranije je još nastupao za Rabotnički, Prilep, Napredak Kičevo i Tetovo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.