Sarajevo na dobrom putu ka vrhu
Janjoš zadovoljan prikazanim

Nakon pobjede nad Slavijom

Sarajevo na dobrom putu ka vrhu

Sarajevo je zabilježilo još jednu domaću pobjedu u susretu 12. kola Premijer fudbalske lige na Koševu protiv Slavije.

Bordo momčad je sa nova tri boda ispunili svoj cilj i sada mirnije ulaze u nastavak prvenstva. Veoma zadovoljan nakon subotnje utakmice bio je i trener ovog kluba Mehmed Janjoš.

"Odigrali smo jednu zaista odličnu utakmicu. Diktirali smo tempo od samog početka, pa sve do kraja. Znali smo da rani pogodak može i riješiti utakmicu, a to se ispostavilo tako. Zaista sam prezadovoljan kako su momci odigrali i samo trebamo ovako nastaviti".

Sarajevu sada slijede dva teška gostovanja. Prvo je na Pecari protiv Širokog.

"Da, prva utakmica je u Širokom, gdje ćemo potražiti nove bodove. Mislim ako odigramo kao u Mostaru protiv Zrinjskog, možemo svakoga pobijediti. Krenuti ćemo ofanzivno i po tri boda, a kako će završitit vidjet ćemo", rekao je Mehemd Janjoš za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.