Sarajevo obavilo pregovore sa Musemićem

Bordo tim pregovarat će još sa Jovićem i Ibrakovićem

Sarajevo obavilo pregovore sa Musemićem

Komisija koju čine Dino Selimović, Munir Talović i Irfan Redžepagić obavila je jučer razgovor sa Husrefom Musemićem, koji je trentno najbliži preuzimanju klupe Sarajeva.

Pregovori sa nekadašnjim trenerom bordo tima bit će nastavljeni, a osim njega čelnici kluba sa Koševa u narednim danima obavit će pregovore sa Draganom Jovićem, terenerom gradačačke Zvijezde, i Abdulahom Ibrakovićem.

Podsjetimo, Jirži Plišek, prije nekoliko dana odstupio je sa klupe Sarajeva zbog porodičnih problema, a Sarajevo je odmah krenulo u potragu za njegovim nasljednikom. Kako stvari stoje, Musemić je najbliži preuzimanju klupe bordo tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.