Sarajevo po pobjedu protiv Zvijezde

Sa Vedranom u mislima...

Sarajevo po pobjedu protiv Zvijezde

Sarajevo danas na Koševu dočekuje ekipu Zvijezde, u okviru 10. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.

Nakon što su odigrali zaostalu utakmicu protiv Olimpika i donijeli prvi bod sa gostovanja, fudbaleri bordo tima sada imaju šansu da se priključe samom vrhu. Tragična dešavanja u Širokom veoma su potresla igrače, a sada im se malo vratilo raspoloženje nakon osvojenog boda na gostovanju. Na današnjoj utakmici Sarajevo je apsolutni favorit.

"Ulazimo u ovu utakmicu kao favoriti, ali to moramo da dokažemo i na terenu. Protiv Olimpika smo odigrali dobru utakmicu i trebali smo pobjediti jer smo bili puno bolji protivnik. Utakmicu protiv Zvijezde moramo ozbiljno shvatiti i od početka napadati na protivnički gol. Iako ćemo biti opet oslabljeni, vjerujem u pobjedu. Pozvao bih sve navijače na utakmicu i da pobjedu zajedno poklonimo Vedranu Puljiću", rekao je veznjak Sarajeva Faruk Ihtijarević za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti