Sarajevo pobijedilo Vrapče u Puli
Damir Hadžić, upisao se danas u strijelce

Janjoš zadovoljan napadom, odbranom ne

Sarajevo pobijedilo Vrapče u Puli

Fudbaleri Sarajeva danas su u prvoj utakmici odigranoj na pripremama u Puli pobijedili hrvatskog trećeligaša, tim Vrapča iz Zagreba, rezultatom 4:2.

Naša ekipa dominirala je većim dijelom susreta i ispoljila zavidnu efikasnost, ali trener Mehmed Janjoš nakon meča nije bio najzadovoljniji učinkom u odbrani zbog primljena dva gola, od objektivno, mnogo lošijeg sastava, no što ga ima «bordo» tim.

Golove za Sarajavo u ovom pripremnom ogledu postigli su Ihtijarević, Janjoš, Hadžić i Pandža.
Naredni sparing partner Sarajeva u Istri biće Krajina iz Cazina, a susret će se igrati 11. februara. Četiri dana kasnije nekadašnji prvak Bosne i Hercegovine snage će odmijeriti sa Rudarom iz Kaknja, ekipom koja ima premijerligaške ambicije u nastavku sezone Prve lige Federacije BiH.

Kako su istakli u stručnom štabu, za vrijeme boravka u Puli pokušaće ugovoriti još jednu ili dvije utakmice, kako bi što bolje iskoristili finalni dio priprema za uigravanje tima po svim njegovim linijama.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.