Sarajevo počelo s pripremama u Sloveniji

Odrađen prvi trening

Sarajevo počelo s pripremama u Sloveniji

Edmir Škorić

Nogometaši Sarajeva odradili su jutros prvi trening po dolasku u Sloveniju.

Bordo tim je u Slovenj Gradecu, na sjeveru Slovenije i u ovom malom gradiću pripremat će se narednih dana.

U mirnoj atmosferi igrači Sarajeva su jutros odradili trening. Radilo se na fizičkoj spremi, potom s loptom. 

Svi igrači koji su otputovali na pripreme su odradili trening i boravit će narednih 10 dana u Sloveniji. Kasnije je zakazan još jedan trening.

Svoju prvu, od ukupno pet prijateljskih utakmica u sklopu priprema, Sarajevo će odigrati sutra u Slovenj Gradecu protiv Nogometnog kluba Zagreb. Utakmica počinje u 17.30 sati, a podsjećamo, naredni protivnik je Spartak iz Moskve, 9. jula. 

Potom su na rasporedu utakmice protiv Maribora (10.7.), Krasnodara (12.7.) i ekipe Al Ahli iz Saudijske Arabije (15.7.).

Pogledajte što o prvim dojmovima kažu prvotimci Sarajeva Vladan Kovačević i Elvis Sarić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi