Dal Varešanović novo pojačanje Sarajeva?

Dal Varešanović novo pojačanje Sarajeva? · Saznajemo

Adnan Beganović

Omladinski reprezentativac naše zemlje, Dal Varešanović, novo je pojačanje aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka FK Sarajevo. 

Nekadašnji omladinac Bordo kluba, koji je 2017. godine kao jedan od najtalentovanijih igrača sa ovih prostora, otišao u Liverpool, vratio se kući.

Naime, kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, Varešanović i Sarajevo su potpisali višegodišnji ugovor, a uskoro bi i klub ovu informaciju trebao ozvaničiti.

Varešanović je u posljednje vrijeme nastupao za U-23 tim Liverpoola, a za junirosku reprezentaciju naše zemlje upisao je osam nastupa uz dva pogotka.

Podsjetimo, Sarajevo je zaradilo na transferu mladog i talentovanog fudbalera 2017. godine, kada je potpisao ugovor sa Liverpoolom, oko 43.000 funti, a sada će vraća u Bordo klub kao slobodan igrač, što znači da će aktuelni lider premijerligaške karavane, ukoliko se Varešanović nastavi razvijati kako predviđaju fudbalski stručnjaci, u budućnosti imati priliku ponovo zaraditi. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli_exyu_sa
U svoje jato
14 0
nedoni46
najdrazi igrac stivija dok je vodio ovu selekciju, ne moze bit los
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi