Sarajevo poraženo u Visokom

Puzigaća jedini strijelac

Sarajevo poraženo u Visokom

Edmir Škorić

Nogometaši Sarajeva poraženi su u Visokom od domaće Bosne s 2:1 u prijateljskom susretu.

Sarajevo je pripremnu utakmicu odigralo kod prvoligaša s kojim ima dobru saradnju. Visočani su, ipak, na terenu iznenadili favorita sa Koševa.

Nakon što je prvih 45 minuta okončano bez pogodaka, u nastavku tri gola, dva u mreži gostiju. Za Bosnu su pogađali Hodžić i Čiva, dok je za Sarajevo jedini strijelac bio Puzigaća i to s jedanaest metara.

Prijateljski susret:
Bosna - Sarajevo 2:1
BOSNA: Strika, Muharemović, Mujkić, M-Hodžić, Frljak, A.Plakalo, Čulov, Čiva, Čabaravdić, M.Plakalo, M.Raščić. Još su igrali: Šukrija, Alihodžić, Tekešinović, A.Hindija, A.Raščić, Marković, B.Hindija, Smailbegović, Čomaga, Bešić, A.Hodžić, Alimanović. Trener: Emir Karahmet
SARAJEVO: Bandović, Protić, Kouadio, Barić, Tatomirović, Cimirot, Radovac, Alispahić, Duljević, Velkoski, Bekić. Još su igrali: Plakalo, Kallasi, Puzigaća, Berberović, Kovačević, Rustemović, Bilbija, Stojčev, Anđušić, Okić, Benko. Trener: Meho Kodro.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.