Sarajevo posudilo tri mlada igrača UNIS-u
Edin Čakal

Edin Čakal, Amar Kadić i Nedim Bećirević

Sarajevo posudilo tri mlada igrača UNIS-u

Sarajevo je poslao dva mlada igrača na posudbu u UNIS, a to su Edin Čakal i Amar Kadić. Uskoro će im se u Vogošći pridružiti i Nedim Bećirević.

Pomenuti igrači su pružali sjajne partije u omladinskim kategorijama, nakon čega su potpisali ugovore sa Sarajevom. Međutim, na Koševu je velika konkurencija.

Ipak, Sarajevo računa na ove talentovane igrače, stoga ih je poslalo na posudbu gdje će steći potrebn iskustvo.

Čakal i Kadić prošlu sezonu proveli su na posudbi u UNISU, gdje će ostati i ove. Ubrzo će im se priključiti i Nedim Bećirević, veznjak bordo tima.

Bećirević je imao povredu metatarzalne kosti, zbog čega je duže pauzirao, ali oporavio se prije nešto više od mjesec dana i sada trenira punom parom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.