Sarajevo "lakše" za 32.500 KM

Pirotehnika, disciplinske mjere, javne opomene

Sarajevo "lakše" za 32.500 KM

O. Lekić

U okviru Premijer Lige Bosne i Hercegovine, sezona 2011/12 NFSBiH je Fudbalskom klubu Sarajevo na ime kazni, disciplinskih mjera i javnih opomena izrekao kazni u ukupnom iznosu od 32.500 KM - 18.700 KM za jesenji dio sezone, odnosno 13.800 KM za proljetni dio sezone.

S tim u vezi Sejfo Šehović, komesar za bezbjednost FK Sarajevo za zvaničnu internet stranicu je istakao:

„Fudbalskom klubu Sarajevo zaista je teško plaćati obaveze koje se tiču kazni za upotrebu pirotehničkih sredstava, tako da ovim putem apelujem na sve naše simpatizere i navijače da svoju podršku klubu daju na nešto drugačiji način. Znamo koliko su naši navijači vezani za klub, tako da se nadam da će u narednim utakmicama i sezonama kazni po ovim osnovama biti dosta manje“.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.