Sarajevo razbilo Triglav

Prijateljski meč u Sloveniji

Sarajevo razbilo Triglav

Edmir Škorić

U drugoj prijateljskoj utakmici u Sloveniji igrači Sarajeva pobijedili su Triglav iz Kranja s 4:1.

Prvobitno je Radnički iz Niša trebao da bude rival bordo timu, no na kraju je to bio Triglav, koji je bio u potpunosti nemoćan danas.

Izabranici Husrefa Musemića su prvo pobijedili Rabotnički, a sada su bili još uvjerljiviji protiv objektivno slabijeg protivnika.

Sarajevo je povelo u 26. minuti golom Ahmetovića, da bi ubrzo Halilović povisio na 2:0, a u završnici prvog dijela Tijanić smanjuje na 2:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nastavku meča Sarajevo je postiglo još dva gola. Prvo je Šišić bio strijelac u 61. minuti, da bi konačnih 4:1 postavio Resić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi