Sarajevo remiziralo sa visočkom Bosnom

Kontrolna utakmica u Visokom

Sarajevo remiziralo sa visočkom Bosnom

Na jučer odigranoj kontrolnoj utakmici u Visokom, sastali su se stari rivali Bosna i FK Sarajevo.

Iako je bila utakmica bila prijateljska, ona je mogla zadovoljiti navijače, pogotovo visočke Bosne. Od prvog sudijskog zvižduka Bosna je napala gol Sarajlija i počela stvarati prilike. U jednom od takvih napada Visočani dolaze do prednosti pogotkom Čabaravdića. Do kraja prvog poluvremena Bosna je je imala nekoliko šansi, a gosti sa Koševa su potpuno raočarali.

Drugo poluvrijeme je donijelo nekoliko izmjena, gdje je Sarajevo pokušalo da zatrese protivničku mrežu, u čemu je i uspio talentovani igrač Sarajeva Suljić, koji pravi veleslalom u gostujućoj odbrani i tako poravnava razultat. Do kraja utakmice sjajnu šansu propušta Dupovac koji sa par metara puca ravno u golmana, pa je meč završio 1:1.

Bosna (V) - Sarajevo 1:1

Bosna Visoko: Bekan, Mustagrudić, Ferhatović, Alijagić, A.Genjac, Dedić, M.Džafić, A.Čehajić, Čabaravdić, Ad.Hodžić,M.Bajrić

Sarajevo: Hodžić, Arsenijević, Torlak, Gutić, Nuhić, Džakmić, K. Handžić, Hadžić, Kojašević, Jahović, Avdić. U nastavku utakmice su ušli  Šehović, Čomor, Dupovac, Čakal, Ihtijarević, Hamzagić, Šćepanović, Suljić, Muharemović, Pliska.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.