Sarajevo s 4:0 savladalo Radnik iz Donjeg Vakufa

Prijateljska utakmica

Sarajevo s 4:0 savladalo Radnik iz Donjeg Vakufa

Edmir Škorić

Nogometaši Sarajeva bez većih su problema, rezultatom 4:0, savladali Radnik iz Donjeg Vakufa u prijateljskom susretu.

Šef stručnog štaba FK Sarajevo od prve minute izveo je sljedeći sastav: Bandović, Tatomirović, Dupovac, Tadejević, Belošević, Čomor, Sesar, Karamatić, Handžić, Nuhanović i Krpić.

 

Već u uvodnim minutama bordo momčad je stekla perdnost. Belošević je izveo korner, a Tatomirović loptu sproveo u mrežu Radnika. Preko mladih Farisa Handžića i Samira Nuhanovića Sarajevo je prijetilo u narednih 15-ak minuta.

 

Na 2:0 je u 35. minuti povisio Faris Handžić na asistenciju Krpića. Do odlaska na odmor pogodio je Krpić, koji je bio najviši u skoku nakon centaršuta Tatomirovića. Sam se potom i Tatomirović upisao u strijelce nakon što je Sesar izveo korner s desne strane.

 

Bio je to konačan rezultat prvog dijela, ali i utakmice. Za Sarajevo su u nastavku igrali: Abdihodžić, Tatomirović, Dupovac, Mijušković, Tadejević, Čomor, Šunjevarić, Karamatić, Ademović, Suljić, Krpić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Na ot

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.