Sarajevo se pobjedom iskupljuje navijačima
Muhamed Alaim

Na Koševu stižu Laktaši

Sarajevo se pobjedom iskupljuje navijačima

Sarajevo danas na svome travnjaku dočekuje goste iz Laktaša. Nakon nekoliko kikseva na Koševu, nogometaši Sarajeva sada pred sobom imaju imperativ pobjede.

Koliko je bordo momčad imala koristi zbog reprezentativne pauze i da li sada spremniji ulaze u nastavak prvenstva i borbu za titulu, pitali smo neke od igrača.

"Danas jednostavno moramo pobjediti, jer nema nam druge. Ako mislimo uhvatiti priključak za vodećim timovima, samo tri boda iz današnjeg meča nam odgovaraju. Dobro smo radili u ovom pripremnom periodu i sada smo mnogo svježiji što će se večeras i vidjeti", rekao ja Faruk Ihtijarević za SportSport.ba.

Da na Koševu zrače optimizmom nakon priprema, uvjerio nas je i kapiten kluba sa Koševa.

"Nakon evropskih utakmica malo smo bili umorni, jer nije nimalo lako izdržati takav tempo. Sada smo mogu reći da smo svježi i odmorni kao da tek počinje prvenstvo. Danas na svom Koševu sigurno pobjeđujemo, uz svoje vjerne navijače. Ovom bi  prilikom ih pozvao na trbine, jer ćemo im se danas iskupiti za sve do sada propušteno", rekao je samouvjereni kapiten tima Muhamed Alaim.
Susret između Sarajeva i Laktaša počinje večeras u 20 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.