Sarajevo slavilo protiv SAŠK-a

Odigrana i treća prijateljska utakmica bordo tima

Sarajevo slavilo protiv SAŠK-a

Danas je Sarejevo na pomoćnom stadionu "Asim Ferhatović Hase" odigralo i treću prijateljsku utakmicu prije polaska u Antaliju. Protivnik je bio federlni prvoligaš SAŠK Napredak koji je ispraćen sa šest golova u mreži.

Rezultat utakmice je glasio 6:1 za bordo tim koji je jučer poražen na stadionu Bijelo Polje od ekipe Veleža sa 1:0. U današnjem susretu za Sarajevo nastupio je i nekadašnji veznjakRođenih, Amer Jugo.

U prvoj pripremnoj utakmici tim Mirze Varešanovića sa visokih 5:1 je savladao Travnik.

Sarajevo sutra putuje u Antaliju gdje će nastaviti pripreme za proljetni dio Premijer lige. Nekoliko igrača je boravilo na Koševu na probi, no još uvijek njihov status nije poznat.

Uskoro fotogalerija!

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.