Sarajevo u narednom kolu bez jednog od ključnih igrača

Besim Šerbečić mora odmoriti

Sarajevo u narednom kolu bez jednog od ključnih igrača

E. Škorić

Stoper bordo tima Besim Šerbečić propustit će duel s Mladosti u 22. kolu Premijer lige BiH.

Šerbečić je jedan od ključnih igrača Sarajeva, a s njim u odbrani klub je sinoć zaustavio navalni red Borca i došao do velike pobjede u derbiju (0:2).

Mladi bh. reprezentativac je dobio javnu opomenu u 50. minuti, a kako mu je to treći žuti karton u sezoni, morat će da pauzira u narednom kolu.

Sarajevo će u posljednjem meču pred završni treći dio sezone ugostiti Mladost, a Vinko Marinović mogao bi šansu dati Ameru Dupovcu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U opasnosti od suspenzije su Amar Rahmanović, Haris Handžić, Amer Dupovac i Mersudin Ahmetović koji imaju po dvije javne opomene u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi