Sarajevo uložilo žalbu!

Gavarić donio tri žuta kartona iz Olimpika?

Sarajevo uložilo žalbu!

Adnan Beganović

Bosanskohercegovačkim fudbalskim nebom danas je prostrujala informacija da je igrač tuzlanske Slobode Stefan Gavarić u duelu sa Sarajevom nastupao sa tri žuta kartona koja je navodno donio u Tuzlu iz svog bivšeg kluba sarajevskog Olimpika.

Izvori bliski našem portalu potvrdili su nam da je navodno Gavarić iz Olimpika donio u Slobodu tri žuta kartona te smo također doznali da je Sarajevo već uložilo žalbu na ovaj susret tako da nas sasvim sigurno očekuje burna premijerligaška sedmica.

SportSport.ba kontaktirao je Generalnog sekretara Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Jasmina Bakovića, koji nam je rekao:

"Ja vam doista u ovom trenutku ne mogu ništa potvrditi. Takmičarska komisija će u slučaju da Sarajevo podnese žalbu, provjeriti da li je Gavarić imao tri žuta kartona te nakon toga donijeti odluku. Sve će se saznati brzo, mislim da ćemo sutra znati mnogo više".

Ukoliko se pokaže da je Gavarić doista nastupao sa tri žuta kartona Sloboda će po svemu sudeći ostati bez bodova osvojenih na zelenom terenu, dok će bordo momčad na svoj bodovni saldo iznenada upisati tri boda.

SportSport.ba kontaktirao je i tuzlasnku Slobodu, ali na naše telefonske pozive niko se iz tuzlanskog kluba nije javljao.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.